Natuurhuisje in Cutrofiano – Apulië – Italië – 36506

Natuurhuisje in Cutrofiano – Apulië

Dit prachtige natuurhuismet zwembad is met zes slaapkamers en vierbadkamers geschikt voor 13personen. Het huisbiedt volledige privacy en heeft een eigen privé zwembad.Het terrein is volledig omringd door prachtige natuuren is gelegen in een erg rustig gebied. Dit natuurhuisbiedt alle rust en ontspanning tijdens jouw vakantie in Italië!

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 13
Plaats: Cutrofiano
Regio: Apulië
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
afwasmachine, airco, badkamer (x 4), balkon, Barbecue, internet, internettoegang (WiFi), koel-/vriescombinatie, terras, terras (privé), tuin, tv, tweepersoonsbed (x 5)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in CutrofianoApulië

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie