Natuurhuisje in Santo stefano del sole – Campanië – Italië – 45095

Natuurhuisje in Santo stefano del sole – Campanië

Het is een vakantiehuis in het dorp Santo Stefano del Sole, goed verbonden met Napels en Salerno in de regio Campania, maar omgeven door het groen van kastanjebossen en wijngaarden. Het dorpsplein is een balkon boven de zaterdagvallei. Ideaal om te wandelen of paardrijden, die wij voor u kunnen organiseren, om een land van ontspanning te hebben en het tempo van het leven te vertragen. Het huis is uitgerust met alles wat nodig en autonoom is, met een buitentuin en de mogelijkheid om een bbq te maken.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Santo stefano del sole
Regio: Campanië
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
internettoegang (WiFi), tuin, Barbecue, koel-/vriescombinatie, verwarming (CV), afwasmachine, wasmachine, tuin (omheind), rolstoel toegankelijk, tv, keuken, parking, kinderbed, kinderstoel, tweepersoonsbed, badkamer, fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), slaapbank, twijfelaar

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Santo stefano del soleCampanië

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie