Natuurhuisje in Le torricelle – De marken – Italië – 33527

Natuurhuisje in Le torricelle – De marken

Het natuurhuisje (ongeveer 35 m²) bestaat uit tweekleine kamers en een kleine badkamer met douche. Het bevindt zich op de begane grond en heeft een mooie, grote privé tuin met een tafel, ligstoelen en een schaduwrijke boom. Geweldig uitzicht.In de eerste kamer is een kleine en simpelekeukenmet een tweepits elektrisch kookstel. Daarnaast bevindt er zich de tv, een bank en een tafel. In de tweede kamer staat een tweepersoonsbed en de kledingkast. Je hebt ook de mogelijkheid om de grote, gemeenschappelijke keuken te gebruiken, op slechts enkele meters afstand. Het appartement ligt op het noorwesten/westen.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Le torricelle
Regio: De marken
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Woonkamer op de parterre: 1-pers. slaapbank, internettoegang (WiFi), kinderstoel, koelkast, kookstel (elektrisch), stoelen (x 2), tafel, TV (satelliet), waterkoker

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Le torricelleDe marken

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie