Natuurhuisje in Monte san martino – De marken – Italië – 33874

Natuurhuisje in Monte san martino – De marken

Dezeplek is een oude, traditionele, boeren cottage met twee landhuizen. Hetligt vlakbij het dorpje Monte San Martino in de provincie Le Marche (De Marken in het Nederlands). Je hebt weergaloos uitzicht op de Monti Sibillini. Je huurt het grote huis. Een stoer, groot huisdat de verhuurders de afgelopen jaren met eigen handen en wat lokale hulp helemaal opnieuw opgebouwd. Het natuurhuisje is van alle gemakken voorzien.Het heeft vier grote slaapkamers en een grote zolderslaapzaal, een prachtige multifunctionele groepsruimte, toilet en badkamers op elke verdieping en een grote woonkeuken op de eerste verdieping.Daarmee heeft het natuurhuisje vele mogelijkheden; daar houden de verhuurders van. De ruimtein het huis en er omheen maakt dat iedereen er zijn plekje kan vinden.Er is ook een advertentie voor gebruik van het huis voor maximaal zespersonen: huiscode33913.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Monte san martino
Regio: De marken
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Open keuken op de eerste verdieping: 2-zitsbank, afwasmachine, eethoek, kachel (hout), koelkast, kookstel (gas), tafel, waterkoker

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Monte san martinoDe marken

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie