Appartementen Cësa Ruacia – Santa Cristina – Dolomiti Superski – Italië – Sunweb Wintersport

Appartementen Cësa Ruacia – Santa Cristina – Dolomiti Superski

Appartementen Cesa Ruacia heeft een spectaculaire ligging in Santa Cristina, het bevindt zich namelijk aan de voet van de World Cup-afdaling Sasslong. Je staat hier ’s ochtends dan ook zo op de piste en ook de dichtstbijzijnde lift vind je al op 75 meter afstand. De appartementen zijn ruim en zeer verzorgd ingericht. Na een dagje inspanning op de piste sta je ’s avonds zo in het centrum van Santa Cristina of Selva. Hier kun je genieten in een van de goede restaurants of barretjes.

(update Oktober 2021)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Santa Cristina
Regio: Dolomiti Superski
Land: Italië
Soort: Logies
Vervoer: Eigen Vervoer
Geen lift aanwezig
Aan de voet van de World Cup-afdaling

afstand tot centrum: San Cristina circa 100 meter, Selva circa 3 kilometer

Aantal sterren: 3.5
Klant beoordelingen: 8.8

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Italië is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Omdat de meeste mensen niet gelijk aan Italië denken voor een skivakantie, zal je al snel merken dat er hierdoor minder massatoerisme is.
Italië heeft vijf populaire skiregio’s. Met één skipas kan je in alle twaalf de gebieden skiën met een uitzicht van een prachtig berglandschap. Er zijn gebieden voor als je nog beginnende skiër bent, maar ook plekken voor de ervaren skiër. Let ook op de sneeuwzekerheid. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Santa CristinaDolomiti SuperskiWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie