Natuurhuisje in San dorligo della valle – Friuli-venezia giulia – Italië – 41139

Natuurhuisje in San dorligo della valle – Friuli-venezia giulia

In het reservaat van Val Rosandra, een familielid, in een klein dorpje in de bossen van de Karst. Taverne omgetoverd tot een studio, rustiek ingericht, maar compleet met alles wat je nodig hebt. Het idee is om met meer mensen de schoonheid, sereniteit, stilte en “wilde natuur” van de site te delen. Twee kilometer van de Sloveense grens op de oude Trieste/Divacaspoorlijn, nu Cottur fiets/voetganger. Gelegen nabij de belangrijkste grotten van Europa, paardrijden, golf, zwembad, sauna en casino in het nabijgelegen Lipica. Fietsen. Verfijnde keuken met lokale producenten van extra vergine olijfolie en kaas. In Hervati is er wat de wereld niet heeft!

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: San dorligo della valle
Regio: Friuli-venezia giulia
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in San dorligo della valleFriuli-venezia giulia

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie