Natuurhuisje in Faggio rotondo – Ligurië – Italië – 55455

Natuurhuisje in Faggio rotondo – Ligurië

studio-appartement midden in de natuur voor een vakantie in alle rust en afzondering of voor wie van thuis uit werkt of voor een picknick in het bedrijf, met enorm gazon en omheind bos rondom. ook geschikt als stop of start van wandel- of mountainbiketochten. ligt in het achterland van Genua, in Val Fontanabuona, 30km van Recco / Chavari / Genua, bijna 1 uur. het is een charmante oude boerderij gerenoveerd bestaat uit slechts twee aparte huizen, waarvan er een wordt bewoond door de eigenaren (die er af en toe zijn). ter beschikking van de gasten, een volledig onafhankelijk éénkamerappartement, geschikt voor 2 personen: er is een slaapbank voor anderhalve persoon, een kitchenette en een badkamer. voor grotere groepen is er de beschikbaarheid van andere ruimtes. in het buitengedeelte op het grasveld, ter beschikking van de gasten: banken, tafels en ligstoelen. rondom het huis 10 hectare grond, waarvan 1 omheind.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Faggio rotondo
Regio: Ligurië
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
tuinmeubilair, tuin, koel-/vriescombinatie, tuin (omheind), verwarming (elektrisch), keuken, badkamer , drinkwater, elektriciteit, slaapbank (x 2)

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Faggio rotondoLigurië

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie