Natuurhuisje in Merana – Piëmont – Italië – 47311

Natuurhuisje in Merana – Piëmont

SLAPEN ONDER DE STERREN IN JE EIGEN LAVENDELVELD Bestaat er iets romantischer dan samen met je geliefde de nacht door te brengen onder de Italiaanse sterrenhemel met een Middeleeuwse toren die de wacht houdt? Ja, een overnachting in ditminimalistische huisjewaar je dankzij een makkelijk te openen cabriolet-dak en een comfortabele matras met dekbed, volledig ondergedompeld wordt in de natuur. Eenvoudig, zonder filters maar met de nodige luxe en privacy. De StarsBOX in het lavendelveld is altijd in combinatie met één van de studio’s of appartementen (ook voor 1 nacht), zodat je ook van de luxe kunt genieten die deze accommodaties bieden (o.a. douche en toilet) en gebruik kunt maken van het zwembad, de jacuzzi en panoramische buitenkeuken.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Merana
Regio: Piëmont
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
tuin, jacuzzi / hottub, tweepersoonsbed, zwembad (gemeenschappelijk) 24 m2, fietsen beschikbaar (gratis)(x 2), zwembad (privé) 24 m2

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MeranaPiëmont

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie