Natuurhuisje in Camaldoli – parco nazionale foreste casentinesi – Toscane – Italië – 59702

Natuurhuisje in Camaldoli – parco nazionale foreste casentinesi – Toscane

Casale Camalda is een oud landhuis van natuursteen op het Appennino-gebergte tussen Florence en Arezzo, in het Nationale Park van de Foreste Casentinesi, Monte Falterona en Campigna. De boerderij ligt op een afgezonderde en rustige plek tussen bossen en beekjes en edelherten, damherten, reeën, wolven, wilde zwijnen, adelaars, eekhoorns en vele andere wilde dieren die vrij in dit grote beschermde gebied leven. Casale Camalda ligt in de buurt van het historische klooster van Camaldoli dat ook te voet kan worden bereikt via 3 verschillende comfortabele en korte paden door de bossen. De gastvrijheid wordt geboden in gerestaureerde onafhankelijke appartementen en in een klein vrijstaand stenen huis (Kastanjedroger, Stal en Schuur), die ooit landelijke bijgebouwen waren; ze hebben allemaal keuken, badkamer en eigen verwarming. De biologische boerderij produceert en verkoopt direct fruit, jam en marmelade, honing, wijn en olijven. Er wordt Engels, Duits en Frans gesproken.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Camaldoli – parco nazionale foreste casentinesi
Regio: Toscane
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: twijfelaar: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Camaldoli – parco nazionale foreste casentinesiToscane

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie