Natuurhuisje in Celle sul rigo, tuscany, siena province, italy – Toscane – Italië – 40508

Natuurhuisje in Celle sul rigo, tuscany, siena province, italy – Toscane

Welkom in dit natuurhuisje, een pas gerenoveerd huisje gelegen in het meest romantische landschap van Toscane, in het zuiden van de provincie Siena. Het is een uitzonderlijk vrijstaand huis voor twee personen, met veel privacy, een perfecte ligging en een prachtig uitzicht. Het huis is gelegen op een heuvelrug tussen de Val d’Orcia en de Val di Chiana, Toscane’s sfeervolle en klassiek karakteristieke valleien. De hoogte van het natuurgebied (530 meter) houdt de temperaturen in de zomer koeler dan de steden in de valleien eronder. De wisselende seizoenen bieden allemaal hun eigen magie. Het kijkt uit over verre en fascinerende heuvelstadjes, af en toe een wijngaard, weidende schapen, boomgaarden en glooiende heuvels. Het ligt op anderhalve hectare olijf- en fruitbomen en produceert zijn eigen olijfolie. In een onontdekt deel van Toscane, ongerept en buiten de gebaande paden, maar toch dicht bij Toscane’s hotspots.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Celle sul rigo, tuscany, siena province, italy
Regio: Toscane
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: alleenstaand
Slaapkamer 1

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Celle sul rigo, tuscany, siena province, italyToscane

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie