Natuurhuisje in Toevlucht gargonza santo’alloro – monte san savino – Toscane – Italië – 52735

Natuurhuisje in Toevlucht gargonza santo’alloro – monte san savino – Toscane

Zeer rustige plek op het platteland voor een ontspannende en culturele vakantie. Geografische context op enkele kilometers van de Chianti, ideaal voor wandelingen, excursies, bezoeken aan culturele plaatsen. Zoals Arezzo (30 km), Siena (40 km), het kasteel van Gargonza (2 km), of middeleeuwse dorpen zoals Lucignano (14 km). Wij raden u de thermale baden van Rapolano (8 km) en het prachtige zwemmeer van Calcione (6 km) aan, waar u kunt varen, kanoën en andere wateractiviteiten in het groen. Het huis is omgeven door een grote omheinde tuin van ongeveer een hectare, er is een tuinhuisje waar u buiten kunt eten en barbecueën, het is een perfecte plek om te ontspannen en te leven in de natuur.

(update oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Toevlucht gargonza santo’alloro – monte san savino
Regio: Toscane
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Toevlucht gargonza santo’alloro – monte san savinoToscane

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie