Natuurhuisje in Uzzano – Toscane – Italië – 29941

Natuurhuisje in Uzzano – Toscane

Kleinschalig, authentiek en kindvriendelijk.De boerderij ligt midden tussen de wijnvelden, olijfgaarden en bossen tegen de uitlopers van de Apennijnen op circa 450 meter hoogte. Vanaf het terrein waarop dit natuurhuisje is gelegen,heb je een prachtig uitzicht over het dal van Pescia en Uzzano (provincie van Pistoia). Je kunt zelfs Lucca zien en Monte Serra, waarachter Pisa ligt en bij helder weer kan je een glimpje van de zee waarnemen. Een bochtige weg brengt je naar de boerderij die volledig ecologisch is herbouwd en voorzien van alle moderne comfort. Op dit terrein bevinden zichtwee appartementen entwee volledig ingerichte safaritenten. Iets verder gelegen in hetbos bevindt zichnog een lodge die ookcompleet is ingericht. Ieder onderkomen heeft de beschikking over eenbarbecue. De verhuurdershebben honden, katten en twee ezels, die ’s nachts nog wel eens kunnen balken.Honden zijn welkom (maximaal twee per gezin), mits ze natuurlijk sociaal zijn met de andere dieren. De tenten zijn omheind en kunnen voorzien worden van een hondenhok. Wel bij reservering even melden.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Uzzano
Regio: Toscane
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een landgoed
Woon/slaapkamer op de parterre: 1-pers. slaapbank, 1-pers. vouwbed, fauteuil (x 2), internettoegang (WiFi), kinderstoel, stoelen (x 2), vloerverwarming

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in UzzanoToscane

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie