Natuurhuisje in Monte castello di vibio. borgo san giovanni – Umbrië – Italië – 36601

Natuurhuisje in Monte castello di vibio. borgo san giovanni – Umbrië

Op een prachtig terrein in het midden van Italiëliggen twee charmantenatuurhuisjes. Zij zijn geschakeld, maar verschillen van niveau. Heteerste natuurhuisjeligt ongeveer 50 centimeterhoger dan het tweede huisje. Elk van de huisjes heeft een eigen terras. Eén ziet uit op de vallei, het andere op het terrein van de Borgo. Voor elk terras is er een terrastafel met vier stoeltjes plus een parasol.Elk huisje heeft een ruime zitkamer/keuken met een (zeer goede) tweepersoons bedbank, twee fauteuils en een eettafel met vierstoelen. In de keuken is een vierpits gastoestel en een koelkast.WiFi is aanwezig.Er is een aparte slaapkameren een badkamer met douche, toilet en wastafel. De huisjes zijn dus ingericht voor twee personen, maar via de bedbank in de woonkamer kunnen er ook maximaal vierpersonen gebruik van maken. Hiervoor vragen de verhuurders een surplus van €50 per persoon per week.Beddengoed,handdoeken en theedoeken zijn aanwezig. Bij een verblijf van tweeweken wordt dit na een week vervangen.Het zwembad wordt, afhankelijk van het weer, de eerste week van mei geopend en medio september gesloten.Het natuurhuisje kan ook voor twee personen gehuurd worden via huiscode 30699.

(update Julie 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Monte castello di vibio. borgo san giovanni
Regio: Umbrië
Land: Italië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: op een erf
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Italië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Monte castello di vibio. borgo san giovanniUmbrië

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie