Appartement- Iris – Marina di Castagneto Carducci – Toscane – Italie – Bungalownet

Appartement- Iris – Marina di Castagneto Carducci – Toscane

Dit nieuw gebouwde appartement vindt u in de villa bestaene uit vier appartementen. De villa staat in een vrij dennenbos van ongeveer 1200m2 in een afgebakende tuin en staat ongeveer 300m van de zee.  
Clienten hebben toegang tot het strand ten noorden van de jachthaven di Castagneto, een kustgebied van ongeveer 10.000m2. Er is ook een afgesloten botanische tuin met informatieborden die de planten en bloemen beschrijven.
De tuin is goed onderhouden met behoud van de natuurlijke staat.  
De gasten kunnen gebruik maken van de picknicktafels en banken gemaakt van afvalhout en uitgerust met water en licht.

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Marina di Castagneto Carducci
Regio: Toscane
Land: Italie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Nee
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Italië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Italië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. Stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Italië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar Toscane

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie