Bungalow S3 – Albarella – Veneto – Italie – Bungalownet

Bungalow S3 – Albarella – Veneto

Het eilen Albarella is verbonden met het vaste len met een brug in het Po Delta park tussen Chioggia, 30 km, en Comacchio, 45 km, in de gemeenschap Rosolina in de provincie Rovigo. Het prive eilen Albarella is 5 km len waar u ontspannen kunt genieten van uw vakantie en uw favoriete sporten zoals golf, paard rijden en watersport. Het is een toeristische en huiselijke regio wat een bijna uniek voorbeeld in Europa is van de complexiteit van het systeem. De natuur op het eilen is uniek en niet te evenaren. Er zijn meer dan 2000000 bomen van ongeveer 150 soorten, de meeste horen oorspronkelijk bij de flora van de Middellense Zeegebied. Albarella was altijd een bestemming en haven voor veel soorten dieren. De naam van het eilen is verbonden met de naam van een boom, de Populus Alba, in het algemeen witte populier genoemd, Arborea in het plaatselijke dialect. De appartementen vindt u in diverse delen van het eilen waarin het verdeeld is zoals de Fiordi zone, Klein marktplein, Tennis zone, Groene zone dichtbij de golfbaan en West XII.


Nieuws 2019: er is een nieuw ontspannen zwembad in de buurt van Hotel Capo del Nord en die bestaat uit: zwembad voor volwassenen (320 m2) + kinderzwembad (110m2),
zwembad met jacuzzi (whirlpoolbank met 3 stoelen, 4 dubbele ligstoelen) en 8 verschillende lichteffecten .

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Albarella
Regio: Veneto
Land: Italie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Italië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Italië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. Stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Italië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar Veneto

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie