Comfort Lodge Principina – Marina di Grosseto – Toscane – Italie – Bungalownet

Comfort Lodge Principina – Marina di Grosseto – Toscane

Camping Village Le Marze heeft verschillende soorten accommodatie voor uw strandvakantie in Toscane, tussen natuur en ongerepte zee tussen Castiglione della Pescaia en Marina di Grosseto. De Camping Cottages liggen op korte loopafsten van ons bekroonde strand. Accomodaties zijn genesteld in de dennenbossen en zijn ook geschikt voor grotere gezinnen.

LE MARZE Camping Village is verbonden met de zee via een schilderachtig, schaduwrijk pad van ongeveer 400 meter door een dicht dennenbos. De ligging is zeer rustig, tussen zenduinen en mediterraan struikgewas, en ver weg van enere voorzieningen, steden en parkeerplaatsen .

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Marina di Grosseto
Regio: Toscane
Land: Italie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Italië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Italië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. Stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Italië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar Toscane

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie