Flavia Double – Tre Capitelli – Italiaanse Meren – Italie – Bungalownet

Flavia Double – Tre Capitelli – Italiaanse Meren

Dit appartement maakt deel uit van een prachtig bungalowpark dat grenst aan het Idromeer. Het complex heeft Nederlands management en is ideaal voor gezinsvakanties. De accommodaties van het park zijn geschikt voor 4 tot 6 personen.

Tot de faciliteiten behoren een gezellig restaurant, een pizzeria, een minimarkt, tennisbanen, een tafeltennistafel en een groot zwembad (20 x 10 m) van waaruit u een prachtig uitzicht op de omliggende bergen en het meer hebt. Het Idromeer is bekend bij natuurliefhebbers vanwege het heldere water, de beboste heuvels en oude bergdorpjes. Het is een gebied dat niet door de tijd is beïnvloed en dus ideaal is voor natuurliefhebbers en mensen die niet naar een toeristisch gebied willen gaan.

Van half juni tot half september is er een surfschool in het park (u kunt surfplanken huren). Het meer heeft een natuurlijk rotsachtig strand.

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Tre Capitelli
Regio: Italiaanse Meren
Land: Italie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Italië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Italië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. Stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Italië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar Italiaanse Meren

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie