Garden Appartement – Scarlino – Toscane – Italie – Bungalownet

Garden Appartement – Scarlino – Toscane

Dit toeristische complex staat in het hart van Toscane Maremma, heel dichtbij de natuur. Het is een paar kilometer van de Golf van Follonica van de kust waar u kunt genieten van en bewonderen de spectaculaire stranden van Calaviolina en Cala Martina. Het is ook niet ver van de toeristische middeleeuwse stad Scarlino en de haven van Puntone. In het algemeen is dit een n bijzondere omgeving  met talloze natuurlijke bronnen zoals een wijngaar van “Monteregio di Massa Marittima” wijnroute met mogelijkheden voor het organiseren van excursies voor het bezoeken van wijnmakerijen.  
Dankzij de strategische positie, is dit een ideale oase, vanaf hier kunt u genieten van een breed aanbod van dagtochten zoals archeologie, architetuur, geschiedenis, lenschappen, eenvoudige nieuwsgierigheid voor een unieke ervaring in een mooi len. Binnen een paar minuten bereikt u het mooie Massa Marittima met de mooie kathedraal, muzee, historische gebouwen of de Etruskische necropolis in Populonia, Vetulonia, Roselle of wat dacht u van een trip naar het eilen Elba?   
Daarnaast kunt u hier eenvoudig de belangrijke historische steden van Toscane bezoeken tijdens een dagtocht zoals naar Firenze, Siena, San Gimignano, Volterra en Pisa.

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Scarlino
Regio: Toscane
Land: Italie
Huisdieren toegestaan: Ja
Bungalow op vakantiepark: Ja
Aantal sterren: 4

Sinds 1996 verhuurt Bungalow.net vakantiewoningen in heel Europa, dus ook in Italië (met kantoor in Nederland). Bungalow.net contracteert eigenaren en verhuurt rechtstreeks aan particulieren. Goed om te weten dat Bungalow.net Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is. Een verblijf in de vakantiehuizen in Italië is gezellig, comfortabel en betaalbaar. U vindt ze op de mooiste plekjes. Stuk voor stuk de prachtigste bestemmingen voor uw vakantie. Daarnaast biedt vakantieland Italië prachtige badplaatsen aan de kust. Een land met prachtige historische steden, indrukwekkende natuur en een schitterende kust. Het landschap van dit mooie vakantiegebied is afwisselend met laagland, met heuvels begroeid met wijngaarden maar ook met grotten. Cultureel kunt u van alles ontdekken zoals kerken, kloosters, kastelen en musea.

Bekijk hier alle vakanties van Bungalow.net of alle vakanties naar Toscane

Bron: Bungalow.net

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie