Hotel Eden Park – Diano Marina – Bloemenriviera – Italie – Sunweb

Hotel Eden Park – Diano Marina – Bloemenriviera

Hotel Eden Park is de perfecte plek om vakantie te vieren in de prachtige Bloemenriviera! Omringd door fleurige tuinen en een privestrand voor de deur is dit op en top genieten! De vele naald-, palm- en olijfbomen maken het beeld helemaal af; La vita e bella! Ondanks de ligging aan zee, kun je ook nog afkoelen in het zwembad van dit aangename hotel. In de zomermaanden vinden er ook regelmatig muziekdiners plaats, met prachtige muziek in een intieme setting.De kamers zijn comfortabel, licht en ruim. Omdat het hotel een kleinschalig karakter heeft, ervaar je ondanks de centrale ligging ook vele rust. En na het ontwaken van een goede nachtrust begint de dag met een goed ontbijt die bij een ochtendzonnetje in de tuin net iets lekkerder smaakt. En wat ook zeker niet ontbreekt is het zeer vriendelijke en gastvrije personeel.

(update Oktober 2021)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Diano Marina
Regio: Bloemenriviera
Land: Italie
Soort: Logies ontbijt
Vervoer: Eigen Vervoer
buitenzwembad (geopend van maandag 12 april 2021 t/m zaterdag 30 oktober 2021, lengte: 13 meter, breedte: 8 meter)(ligstoelen (gratis) , parasol (gratis) )
Wow, wat een fantastische ligging aan zee!
aan het strand (zandstrand, ligstoelen, parasol)

Aantal sterren:
Klant beoordelingen: 4

Sunweb biedt de vakantieganger de meest uiteenlopende accommodaties tegen zeer scherpe prijzen. Van eenvoudige, leuke appartementen tot de meest luxe All Inclusive hotels. Het merendeel van de bestemmingen liggen rond de Middellandse Zee. Bestemmingen naar o.a. Italië. Iedereen die van zon, zee en strand houdt, van jong tot oud, boekt zijn of haar vakantie bij Sunweb Vakanties naar Italië. Sunweb Vakanties is één van de grotere aanbieders van vliegvakanties naar de zon. Zonaanbidders boeken hun vakantie op Sunweb.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Diano MarinaBloemenriviera

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie