Hotel Chalet Valdotain – Breuil-Cervinia. – Breuil-Cervinia – Italië – Sunweb Wintersport

Hotel Chalet Valdotain – Breuil-Cervinia. – Breuil-Cervinia

Hotel Chalet Valdotain ligt op een prachtige locatie aan het meer Lago Blu en wordt omringt door scherpe bergtoppen. De accommodatie heeft een traditionele inrichting en beschikt over een fijn wellnesscenter en restaurant. De skipiste bevindt zich op 1,8 kilometer van het hotel, maar door de pendeldienst van het hotel sta je iedere dag zo op de piste. Dankzij de traditionele inrichting en het vele gebruik van hout, hangt er door het hele hotel een warme en huiselijke sfeer. Na een dag skiën trek je nog even het wellnesscenter in om je spieren te laten ontspannen. Zo sta je de volgende dag weer fit op de piste!

(update Oktober 2021)
Minimum aantal personen: 2
Plaats: Breuil-Cervinia.
Regio: Breuil-Cervinia
Land: Italië
Soort: Halfpension
Vervoer: Eigen Vervoer
toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 14 jaar circa 1,00 EURO per persoon per nacht (ter plekke te betalen, verplicht)
Traditionele en huiselijke sfeer

afstand tot centrum: circa 1,8 kilometer

Aantal sterren: 3
Klant beoordelingen:

Sunweb Vakanties is de grootste aanbieder van wintersportvakanties in Nederland. Bij een wintersport naar Italië is het een van de eerste dingen waar je aan denkt: de prachtige, uitgebreide skigebieden. Omdat de meeste mensen niet gelijk aan Italië denken voor een skivakantie, zal je al snel merken dat er hierdoor minder massatoerisme is.
Italië heeft vijf populaire skiregio’s. Met één skipas kan je in alle twaalf de gebieden skiën met een uitzicht van een prachtig berglandschap. Er zijn gebieden voor als je nog beginnende skiër bent, maar ook plekken voor de ervaren skiër. Let ook op de sneeuwzekerheid. Maak jouw wintersport compleet door skilessen en/of materiaal bij te boeken.

Bekijk hier alle vakanties van Sunweb of alle vakanties naar Breuil-Cervinia.Breuil-CerviniaWintersport

Bron: Sunweb.nl

Gaat u op Vakantie -> Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer

Deel dit bericht:

Plaats een reactie